Marbella 14 november 2022

8-dagars golfresa till Marbella, utresa 14:e november 2022

Följ med oss på höstens 8-dagars golfresa till Marbella med bra boende på Estepona Atalaya Park Hotel på Costa del Sol! Välkomna till vårt nya härliga golfresemål på Costa del Sol! Följ med oss till södra Spanien och till den del av Spanien som har vinterns mildaste klimat. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i mars! Vi bor nära golfbanorna på fina Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotel. Hotellet erbjuder 4-stjärnig klass och golfbanorna ligger bara 5 minuters transfer till 1:a tee! Atalaya Golf består av två olika 18 håls banor, nya och gamla banan, där vi under veckan spelar 3 rundor på Atalaya Old, 1 runda Atalaya New, 1 runda Valle Romano Golf . Våra trevliga golfvärdar ser till att ni trivs under vistelsen och hjälper gärna till så ni skall få en minnesvärd golfresa till Marbella.

golfresor malaga golfresa marbella golf spanien
Golfbanorna, Old Course och  New Course ligger endast fem minuters transfer (2 km) från hotellet (Foto: Atalaya Golf)

Måndag 14:e november 2022 (Utresa från Landvetter)

Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 18.30. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Malaga kl. 20.30 med ankomst Malaga kl. 23.55. Efter ankomst busstransfer till vårt fina Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotell. Transfertid ca 50 minuter. På hotellets hemsida kan du få ännu mer information/bilder. Vi ankommer sent till hotellet vid 01.30-tiden och efter incheckning längtar vi säkert efter en god sömn innan golfveckans fem golfrundor. Under vistelsen ingår middag och frukost varje dag på hotellet.

Tisdag 15:e november – Söndag 20:e november

Under fem dagar spelar vi golf tre dagar på Atalaya Old Course och två dagar på Atalaya New Course. Fredag 18 november helledigt från golfspelet. Vårt hotell ligger bara 7 km från Puerto Banus och 15 km från Marbella, och vi rekommenderar att ta en taxi om någon vill åka hit denna dag. Eller så kan man njuta solen vid den fina poolen eller på stranden. Alternativt kan man ju spela golf även på den lediga dagen mot greenfee. Förutom att spela bra golf, arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr under frukosten, på tisdag morgon, innan vi går ut på resans första golfrunda. Vinster inte bara till de bästa utan vi lottar även ut ett antal priser.

Ljusa, härliga hotellrum med skön utsikt och alla bekvämligheter som man kan tänka sig…

golfresa marbella spanien all inclusive mars 2022
Varmt och skönt, god mat. bra golf och massor av trevliga golfvänner. Vad mer kan man begära?

Måndag 21:e november

Frukost på hotellet. Kl. 12.30 kommer vår buss som skall ta oss till Malagas flygplats. Vid 13.30-tiden checkar vi in på vårt flyg med Norwegian Air International som avgår kl. 16:05, och vi landar på Landvetter kl. 19:50.

PRIS: 13 950 kr (Enkelrumstillägg 2 200 kr)


I priset ingår följande;

– Flygresa med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Malaga t/r.
– En resväska (max 20 kg)
– En golfbag (max 20 kg) på flyget t/r.
– Handbagage som får väga max 10 kg.
– Busstransfer flygplats-hotellet t/r.
– Sju övernattningar i dubbelrum på Sol Marbella Atalaya Park Hotel
– Sex middagar
– Sju frukostar
– Fem greenfee enligt programmet.
– Transfer med minibuss till golfbanorna (ca 5 minuter) varje speldag
– Golfhäftet 2023
– Reseledare / Golfvärdar (Anders Lien, Komfortresor och Bengt Hallberg, Golftravel

Intresseanmälan Marbella 14:e november 2022

Intresseanmälan görs direkt i formuläret nedan. Eventuella frågor angående just denna golfresan till Marbella kan ställas Anders Lien på Komfortresor, på telefon 031-41 12 00 / anders@komfortresor.se Komfortresor är teknisk arrangör av resan. Det är viktigt att ni anger era namn, exakt som det står i passet.

Anmälningsavgiften är 3 000kr/resenär. Bekräftelse kommer när ni gjort er bokning. Där finns information om när anmälningsavgift och slutlikvid skall betalas. Ytterligare information om resan kommer i också denna bekräftelse.

Komfortresor har ställt lagstadgad resegaranti enligt Kammarkollegiets regler

Snabbfakta om Marbella

Marbella är en lyxig semesterort på den södra kusten av Andalusien i Spanien, som är känd för sina vackra stränder, världskända nattklubbar och utmärkta golfbanor. Här är några förslag på aktiviteter som du kan prova på under din vistelse i Marbella:

 1. Strandhäng
  Marbella har många fina stränder att välja mellan, med allt från långgrunda sandstränder för barnfamiljer till avskilda vikar med kristallklart vatten. Du kan hyra en solstol och parasoll eller prova på vattensporter som jetski eller parasailing.
 2. Utforska Marbellas historia
  Marbella har en lång och intressant historia som går tillbaka till romartiden. Du kan besöka stadens gamla stadskärna och titta på sevärdheter som Plaza de los Naranjos och Alcazaba, en maurisk borg från 1100-talet.
 3. Spela golf i Marbella
  Marbella är känt för sina världsklassgolfbanor, med flera olika klubbar att välja mellan. Oavsett om du är en erfaren golfare eller bara vill prova på sporten, finns det många alternativ att välja mellan.
 4. Gå på utekväll i Marbella
  Marbella är känt för sina världskända nattklubbar och uteställen, som Pangea och Tibu. Du kan dansa till livemusik eller DJ-spelade låtar till sent på natten.
 5. Ta en dagstur till Ronda
  Denna vackra stad, som ligger en timme från Marbella, erbjuder vacker natur, historiska sevärdheter och god mat. Du kan besöka Rondas berömda bro, Puente Nuevo, och titta på utsikten från den höga klippan.
 6. Shoppa i La Canada
  Detta är ett enormt köpcentrum i Marbella, med mängder av butiker, restauranger och biografer. Du kan spendera en dag med att shoppa och äta gott i detta modernt köpcentrum.

Oavsett om du vill slappa vid stranden, utforska stadens historia eller koppla av på en golfbana, finns det gott om saker att göra i Marbella. Så packa väskan och bege dig till denna vackra semesterort för en minnesvärd resa.

Golfresa till Alicante – Golfresa till Cambrils – Golfresa till Mallorca

Driver du företag?

Driver du företag eller sitter i ledningsposition i något företag? Kanske behöver ni rekrytera och då kan ni titta på tjänsten executive search eller kanske utveckling för ledningen i form av chefsutveckling.