Alicante, Bonalba Golf Resort, 28 mars 2023

Golfresa till Alicante och Bonalba Golf Resort, avresa 28:e mars 2023

På vår golfresa till Alicante välkomnar alla res- och golfsugna till vårt härliga golfresemål utanför Alicante, Bonalba Golf Resort! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i under november! Vi bor på golfbanan, på det fina Bonalba Golf Resort Alicante  som erbjuder 4-stjärnig klass. Att promenera till 1:a tee och tar bara några minuter! Bra boende, bra mat och massor av trevliga människor att umgås med. Under tre dagar spelar vi på Bonalbas fina golfbana och de två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf dit det är cirka 30 minuters busstransfer.

golfresa till alicante golf allinclusive bonalba golf resort direktflyg

Tisdag 28:e mars

Samling på Landvetter Flygplats senast klockan 09:00. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Alicante kl. 11:05och med ankomst Alicante kl. 14:30.
Efter ankomst i Alicante blir det kortare busstransfer till vårt fina Hotell Bonalba Golf Resort, med läge på Bonalbas fina golfbana, strax utanför Alicante. Vid 01-tiden beräknar vi att vara på hotellet. Under transfern informerar vi om vad som skall hända under vår vecka i Spanien. Under vistelsen ingår middag- och frukostbuffé, varje dag på hotellet, fr.o.m. middag den 28/3 t.o.m. frukosten den 4/4.

Onsdag 29 mars – Måndag 3 april

Under fem dagar spelar vi golf tre dagar på Bonalba Golf Resort, där hotellet ligger och två dagar på Alenda Golf. Fredagen den 31 mars  tar vi helt ledigt från golfspelet. Vårt hotell ligger bara 15 km från Alicante och vi rekommenderar att dela på en taxi in till Alicante (taxin kostar cirka 25 EUR). Eller så kan man njuta av solen, vid hotellets underbara pool, kanske med en svalkande drink eller öl. Alternativt kan man ju spela golf även på den lediga dagen mot greenfee. (På Alenda Golf gäller Golfhäftet alla dagar i veckan)

Tisdag 4:e april

Resans sista dag börjar redan kl. 04.30 med en tidig busstransfer till flygplatsen. Vi får ingen frukost på hotellet så tidigt. Däremot har hotellet lovat skicka med oss ett enklare frukostpaket. Flyget med Norwegian Air Shuttle avgår klockan 07:00 och redan klockan 10:25, på förmiddagen, landar vi på Landvetter med goda golfminnen i bagaget och säkerligen även nya golfvänner.

Tävlingar varje golfdag!

Förutom att spela bra golf arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart helt frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under transfern till hotellet, tisdag eftermiddag. Vinster inte bara till de bästa, utan vi lottar även ut ett antal priser.

PRIS: 14 500 kr (Enkelrumstillägg 2 300 kr)

I priset ingår följande;

  • Flygresa, med Norwegian Air International, direkt Göteborg – Alicante t/r.
  • En resväska (max 23 kg)
  • En golfbag (max 20 kg) på flyget t/r.
  • Handbagage, som får väga max 10 kg.
  • Busstransfer flygplats-hotellet t/r.
  • Sju övernattningar i dubbelrum på Bonalba Golf Resort, Alicante
  • Sju middagar (mycket generös middagsbuffé)
  • Sju frukostar (stor frukostbuffé)
  • Fem greenfee enligt programmet
  • Busstransfer till Alenda Golf, de två dagarna vi spelar där

Fyll i anmälningsformuläret nedan, använd kommentarsfältet vid fler än 2 resenärer.

Boka din golfresa här:

Avbeställningsskydd:
Komfort Resor erbjuder inte längre avbeställningsskydd på vår golfresa till Alicante. De flesta har ett fullt fungerande avbeställningsskydd via sin hemförsäkring eller genom sitt bankkort (Visa eller Mastercard). Använd ditt konto. som är knutet till ditt betalkort, så finns ett avbeställningsskydd inkluderat hos de flesta svenska banker.

Anmälningsavgift:
Anmälningsavgiften är 3 000 kronor/person. Bekräftelse kommer när ni gjort er bokning till kontaktpersonens E-postadress. Där finns information om när anmälningsavgift och slutlikvid skall betalas. Även ytterligare information om resan kommer i denna bekräftelse.

Golfresor till Marbella | Golfresor till Mallorca | Golfresor till Cambrils

Snabbfakta om Alicante

Alicante är en stad och en kommun i regionen Valencia i Spanien. I själva centralorten Alicante bor det ungefär 330 000 invånare. Alicante är beläget vid Costa Blanca kusten som är berömt för sina långa vita sandstränder. Staden Alicante är mycket gammal och grundades redan 324 år före Kristi födelse. Cirka 15 % av invånarna i Alicante är födda utanför Spanien och de flesta kommer främst från Argentina, Ecuador och Colombia samt Uruguay.

Vill man vara lite kulturell på sin golfresa till Alicante så finns det massor av sevärdheter att besöka. Man kan till exempel   kolla på utsikten från Castillo de Santa Bárbara som är en stor medeltida fästning som ligger på Benacantillberget, norr om staden.

Golfa i Spanien med Golfhäftet
Om du vill spela golf på Alenda eller Bonalba någon av de lediga dagarna kan du använda dig utav Golfhäftet. Du kan köpa ett greenfeemedlemskap inklusive Golfhäftet för endast 795 kr från Vinbergs Golfklubb.