Alicante 2-9 november 2019

Golfresa till Alicante och Bonalba Golf Resort 2-9 november 2019

Vi välkomnar alla res- och golfsugna till höstens golfresa och till vårt härliga golfresmål utanför Alicante! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i november! Vi bor på golfbanan, det fina Bonalba Alicante Hotel erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee, tar bara några minuter! Under tre dagar spelar vi på Bonalba’s fina golfbana och de två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf (ca 30 min busstransfer).

golfresa till alicante

Lördag 2 november
Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 19.00. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Alicante kl. 20.30 med ankomst Alicante kl. 23.55. Efter ankomst busstransfer till vårt fina Hotell Bonalba Alicante med läge på Bonalbas fina golfbana utanför Alicante. Hotellets hemsida: www.hotelbonalba.com/en/ Vid 01-tiden beräknar vi att vara på hotellet. Under transfern informerar vi om vad som skall hända under vår vecka i Spanien. Under vistelsen ingår middag och frukost varje dag på hotellet f o m frukost 12/11 t o m frukost 18/11.

Söndag 3 november – fredag 8 november
Under fem dagar spelar vi golf tre dagar på Bonalba Golf Resort, där hotellet ligger och två dagar på Alenda Golf. En dag tar vi helt ledigt från golfspelet. Vårt hotell ligger bara 15 km från Alicante och vi rekommenderar att ta en taxi in till Alicante (ca 25 EUR). Eller så kan man njuta solen vid den fina poolen. Alternativt kan man ju spela golf även på den lediga dagen mot greenfee. Förutom att spela bra golf arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under transfern till hotellet, måndag kväll. Vinster inte bara till de bästa, utan vi lottar även ut ett antal priser.

Lördag 9 november

Frukost på hotellet. Kl. 13.00 kommer vår buss som skall ta oss till Alicante flygplats. Vid 14-tiden checkar vi in på vårt flyg med Norwegian Air International som avgår kl. 16.20, och vi landar på Landvetter kl. 19.50.

PRIS: 12 950 kr (Enkelrumstillägg 1 700 kr)

I priset ingår följande;

  • Flygresa med Norwegian Air International direkt Göteborg-Alicante t/r.
  • En resväska (max 20 kg) och en golfbag (max 20 kg) på flyget t/r. Handbagage får väga max 10 kg..
  • Busstransfer flygplats-hotellet t/r.
  • Sju övernattningar i dubbelrum på Hotel Bonalba Alicante
  • Sex middagar (generös buffé)
  • Sju frukostar (stor frukostbuffé)
  • Fem greenfee enligt programmet
  • Busstransfer till Alenda Golf, de två dagarna vi spelar där

Intresseanmälan:

Avbeställningsskydd:
Komfort Resor erbjuder inte längre avbeställningsskydd. Detta har de allra flesta ändå via sin hemförsäkring eller via sitt bankkort (Visa eller Master Card). Använd ditt konto som är knutet till ditt betalkort, så finns ett avbeställningsskydd inklusive, hos de flesta svenska banker.

Golfresor till Marbella | Golfresor till Mallorca | Golfresor till Cambrils