Mallorca 12-19 oktober 2020

Följ med till Mallorca med boende i C’an Pastilla och med fem dagars golfspel på Maioris, Puntiró och Arabella Son Quint

Välkomna till Mallorca, vårt härliga resmål vid Medelhavet. Här spelar man golf året om och det är fortfarande sommarlika temperaturer i slutet av oktober! Vi bor på fina 4**** Hotel Las Arenas i C’an Pastilla som ligger 20 minuter med buss till alla våra tre golfbanor och bara 15 minuter från Palmas flygplats. Under två dagar spelar vi på Golf Puntiró, två dagar på Golf Maioris och en dag spelar vi på Golf Arabella Son Quint. På denna golfresa till Mallorca, ingår golfvagnar s.k. ”trolleys” varje dag!

Aktuella golfresor till Spanien just nu;

DestinationAvresaGolfdagarFrukostMiddagTotalprisMer info
Murcia Mar Menor19 mars - LVR57616 700 krLäs mer
Costa Brava30 mars - Buss59914 900 krLäs mer
Costa Brava1 april - GOT57615 900 krLäs mer
Costa Tropical16 april - LVR57716 700 krLäs mer
golfresa till mallorca
Välkrattade bunkrar, bra fairways, och fantastiska greener, som här på Golf Park Mallorca Puntiró.

Måndag 12 oktober

Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 08.30. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Palma de Mallorca klockan 10.25, med ankomst klockan 13.30. Efter ankomst och bagageupphämtning så väntar en busstransfer till Hotel Las Arenas. Vid 14.30-tiden beräknar vi att komma till hotellet och klockan 19.30 samlas vi till välkomstmiddag i hotellets restaurang. Efter en välsmakande middag samlas vi till ett informationsmöte inför veckans golfdagar. Under vistelsen ingår middag och frukost varje dag på hotellet. Dessutom ingår både vin och vatten, varje kväll, till middagarna!

Tisdag 13 oktober – Söndag 18 oktober

Under fem dagar spelar vi golf på Golf Puntiró, på Golf Maioris och på Golf Arabella Son Quint. Fredagen den 16 oktober tar vi ledigt från golfspelet. Då kan vi t ex ta lokalbussen till Palma de Mallorca eller kanske njuta av solen vid den fina stranden 100 m från hotellet eller vid hotellets pool. Alternativt kan man ju spela golf även denna dag mot extra greenfee. Förutom att spela bra golf, arrangerar vi tävlingar varje dag. Det är självklart helt frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under informationsmötet på måndag kväll.

hotell arenas dubbelrum mallorca
Dubbelrummen på Hotel Arenas är ljusa och luftiga och med alla bekvämligheter som man kan tänka sig…

Måndag 19 oktober

Resans sista dag börjar med frukost på hotellet. Kl. 11.30 kommer vår buss för att hämta upp oss för färd tillbaka till Palmas flygplats. Vid 12-tiden checkar vi in på vårt flyg med Norwegian Air International som avgår kl. 14.10, och vi landar på Landvetter kl. 17.20.

PRIS: 14 500 kr (Enkelrumstillägg 1 950 kr)

I priset ingår följande;
– Flygresa med Norwegian Air International Göteborg-Palma de Mallorca t/r.
– En resväska och en golfbag, båda max 20 kg ingår på flyget t/r. Handbagaget får väga max 10 kg.
– Busstransfer flygplats-hotellet t/r .
– 7 övernattningar i dubbelrum på Hotel Las Arenas i Palma de Mallorca
– 7 middagar, stor buffé (inklusive vin/vatten)
– 7 frukostar, stor buffé
– 5 greenfee enligt programmet, inklusive manuell golfvagn (trolley) på varje bana
– Busstransfer till golfbanorna varje speldag t/r
– Lokal turistskatt samt EU-moms

Intresseanmälan, golfresa till Mallorca, 12:e oktober 2020

Intresseanmälan görs direkt i formuläret nedan! Anmälan nedan, går direkt till Komfortresor, som är teknisk arrangör av resan.
Det är viktigt att ni anger era namn, exakt som det står i passet. Anmälningsavgiften är 2 500 kr. Bekräftelse kommer när ni gjort er bokning.
I bekräftelsen finns information om när anmälningsavgift och slutlikvid skall betalas. Ytterligare information om resan kommer i denna bekräftelse. Komfort Resor AB har ställt lagstadgad resegaranti enligt Kammarkollegiets regler – www.kammarkollegiet.se/resegarantier

golfbana mallorca maioris
På Maioris fantastiska golfbana finns det risk att bli av med en boll eller två, om man är lite girig…

golfresa till mallorca

Golfresa till Marbella – Golfresa till Alicante – Golfresa till Cambrils – Golfresa till Mallorca