Mallorca 23-31 oktober 2019

Följ med oss på en golfresa till Mallorca med boende i Playa de Palma och med 5 dagars golfspel på Maioris, Puntiró och Son Antems fina golfbanor!

Följ med oss på en 9 dagars golfresa till Mallorca, med avresa söndag 23 oktober 2019. Denna gång besöker vi Mallorca, vårt nya resmål vid Medelhavet. Här spelar man golf året om och det är redan sommarlika temperaturer i mars! Vi bor på fina 4**** Hotel Playa Golf som ligger 20 minuter med buss till alla våra tre golfbanor och bara 15 minuter från Palmas flygplats. Under två dagar spelar vi på Golf Puntiró, två dagar på Golf Maioris och en dag spelar vi på Golf Son Antem West. Och på denna resa ingår golfvagnar (trolleys) varje dag!

golfresa till mallorca
Välkrattade bunkrar, bra fairways, och fantastiska greener, som här på Golf Park Mallorca Puntiró.

Onsdag 23 oktober

Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 12.00. Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Palma de Mallorca kl. 13.50 med ankomst kl. 16.55. Efter ankomst och bagageupphämtning väntar busstransfer till Playa de Palma och fina Hotel Playa Golf (se bild ovan). På hotellets hemsida kan du läsa mer. Vid 18-tiden beräknar vi att komma till hotellet och kl. 19.30 samlas vi till välkomstmiddag i hotellets fina restaurang. Därefter möts vi till ett informationsmöte inför veckans golfdagar.

Torsdag 24 oktober– Onsdag 30 oktober

Under fem dagar spelar vi golf på Golf Puntirós bana, på Golf Maioris bana och på Golf Son Antem West. Söndagen den 27 oktober tar vi ledigt från golfspelet. Då kan vi t.ex. åka med lokalbussen till Palma de Mallorca eller kanske bara njuta av solen på den fina stranden vid hotellet eller vid hotellets poolavdelning.

Alternativt kan man ju spela golf, även dessa dagar, mot extra greenfee. Förutom att spela bra golf, arrangerar vi tävlingar varje dag. Det är självklart helt frivilligt att delta i dessa tävlingar men de allra flesta brukar vara med. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under informationsmötet, onsdag kväll.

Onsdag 31 oktober

Resans sista dag börjar med en mycket tidig och enkel frukost, på hotellet, redan kl. 04.30. Kl. 05.00 kommer vår buss för att hämta upp oss, för färd tillbaka till Palmas flygplats. Flyget med Norwegian Air International till Göteborg avgår kl. 07.10 och vi landar på Landvetter kl. 10.20 efter en trevlig golfresa till Mallorca.

PRIS: 13 900 kr (Enkelrumstillägg 2 100 kr)

I priset ingår följande;
– Flygresa med Norwegian Air International Göteborg-Palma de Mallorca t/r.
– En resväska och en golfbag, båda max 20 kg ingår på flyget t/r. Handbagaget får väga max 10 kg.
– Busstransfer flygplats-hotellet t/r .
– 7 övernattningar i dubbelrum på Hotel Playa Golf i Playa de Palma
– 7 middagar, stor buffé (inklusive vin/vatten)
– 7 frukostar, stor buffé
– 5 greenfee enligt programmet, inklusive manuell golfvagn (trolley) på varje bana
– Busstransfer till golfbanorna varje speldag t/r
– Lokal turistskatt

Intresseanmälan, golfresa till Mallorca, 23:e oktober 2019

Intresseanmälan görs direkt i formuläret nedan! Anmälan nedan, går direkt till Komfortresor, som är teknisk arrangör av resan.
Det är viktigt att ni anger era namn, exakt som det står i passet. Anmälningsavgiften är 2 500 kr. Bekräftelse kommer när ni gjort er bokning. Där finns information om när anmälningsavgift och slutlikvid skall betalas. Ytterligare information om resan kommer i denna bekräftelse. Komfort Resor har ställt lagstadgad resegaranti enligt Kammarkollegiets regler – www.kammarkollegiet.se/resegarantier

golfresa till mallorca

Golfresa till Marbella – Golfresa till Alicante – Golfresa till Cambrils – Golfresa till Mallorca