Murcia / Mar Menor

Golfresa till Murcia / Mar Menor 19-26 mars 2024

Följ med på vårens 8-dagars golfresa till Murcia / Mar Menor, söder om Alicante och med boende på fina Hacienda del Álamo Hotel vid Hacienda del Alamos fina golfbana! Resan börjar tisdagen den 19:e mars 2024 och vi är tillbaka i Göteborg tisdagen den 26:e mars, på kvällskvisten. Häng med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimatet av alla områden i Spanien. Här spelar man golf året om och det är sommarlika temperaturer redan i mars! Vi bor på golfbanan, det fina Ona Hacienda del Álamo Resort som erbjuder 4-stjärnig klass. Att promenera till Hacienda del Álamos golfbana tar bara ett par minuter! Under tre dagar spelar vi på denna fina golfbana. De två andra dagarna spelar vi på Saurines Golf och Mar Menor Golf (ca 35 min busstransfer).

Tisdag 19 mars

Samling på Landvetter Flygplats senast klockan 18:00 Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian
Air International direkt till Alicante klockan 20:00 och med ankomst till Alicante klockan 23:25.
Efter ankomsten blir det busstransfer till vårt fina Ona Hacienda del Álamo Golf & Resort med läge vid Hacienda del Álamos golfbana mitt mellan Murcia och Cartagena. Under transfern informerar vi om vad som skall hända under vår golfvecka i Spanien. Middag och frukost ingår varje dag på hotellet från och med frukosten den 20:e mars till och med frukosten den 26:e mars. Efter incheckning längtar vi nog efter en god natts sömn innan golfveckans fem golfrundor. Beräknat ankomst hotellet cirka klockan 02:00 om natten (13 mils transfer).

Onsdag 20 mars – måndag 25 mars

Vi spelar golf fem dagar, varav tre dagar på Hacienda del Álamo Golf, en dag på Saurines Golf
och en dag på Mar Menor Golf. Lördagen den 23:e mars tar vi helt ledigt från golfspelet. Då kan vi njuta av den fina anläggningen, alternativt kan man ju spela golf även den lediga dagen mot greenfee. Förutom att spela bra golf arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 20 EURO under frukosten onsdag morgon. Vinster inte bara till de bästa utan vi lottar även ut ett fåtal priser.

Tisdagen den 26 mars (sista dagen)

Golfresans sista dag börjar med en god frukost och klockan 11:30 kommer vår transferbuss för att hämta upp oss och transportera oss tillbaka till Alicantes flygplats. Flyget med Norwegian Air International avgår klockan 15:50 och klockan 19:20 landar vi på Landvetter med goda golfminnen i bagaget och säkerligen även nya golfvänner.

Pris 16 700 kronor (Enkelrumstillägg 3 250 kr)

I priset ingår följande;

 • Flygresa med Norwegian Air International direkt Göteborg-Alicante t/r.
 • En resväska (max 23 kg)
 • En golfbag (max 20 kg) på flyget t/r. Handbagage får väga max 10 kg.
 • Sju nätter i dubbelrum på Hacienda del Álamo Golf & Resort
 • Sex middagar
 • Sju frukostar
 • Fem greenfee enligt resebeskrivningen.
 • Busstransfer från flygplatsen till hotellet 19/3 och tillbaka till flygplatsen 26/3.
 • Busstransfer till Saurines Golf och Mar Menor Golf de två dagarna vi spelar där.
 • EU-moms och resegaranti.
 • Reseledare är Anders Lien från Komfort Resor.
Ange era namn exakt som det står i passet

Anmälningsavgiften är 3 000 kr per person. Bekräftelse kommer när ni gjort er bokning. Där finns utförlig information om när anmälningsavgift och slutlikvid skall betalas. Ytterligare information om resan kommer i denna bekräftelse.

Avbeställningsskydd
Komfort Resor erbjuder inte avbeställningsskydd. Detta har de allra flesta ändå via sin hemförsäkring eller sitt bankkort (Visa / Master Card). Använd ditt konto som är knutet till ditt betalkort så finns ett avbeställningsskydd inklusive hos de flesta svenska banker.

Resegaranti
Komfort Resor har ställt lagstadgad resegaranti enligt Kammarkollegiets regler.
www.kammarkollegiet.se/resegarantier