Golresor till Spanien

Golresor till Spanien – ”nästan all inclusive” – Värme och gemenskap

Golresor, visst är det underbart att planera en golfsemester till Spanien? Att ha möjligheten att dra i väg till värmen och gröna golfbanor, t.ex. till Spanien är någonting som man skall vara tacksam över. En golfsväng till Spanien, strax innan eller efter säsongen i Sverige är helt perfekt. Förutom bra golfupplevelse får man chans att lära känna lite andra golfande människor. Kanske kan man hitta några som man kan spela med, även på hemmaplan.

”Lagom” mycket golfspel?

Ordet lagom är ju är det ju bara vi svenskar som använder, men nog kan det väl räcka med 5 rundor golf på en vecka? Lagom mycket golfspel för oss vanliga vardagsgolfare. Resorna till Spanien som vi på Golftravel anordnar ger oftast chans till mer än de 5 golfrundorna som ingår i själva golfpaketet. Av erfarenhet kan det ändå vara väldigt gött med en helt golfledig dag, för att kunna vila lite, kanske pressa vid poolen eller kanske kan man kolla på någon ”kulturpryl?

Aktuella golresor till Spanien just nu;

DestinationAvresaGolfdagarFrukostMiddagTotalprisMer info
Costa Brava17 oktober - LVR57715 900 krLäs mer
Alicante7 november - LVR57615 900 krLäs mer
Marbella13 november - LVR57615 900 krLäs mer

golfresor spanien golfresor portugal

Golfresa till Mallorca – Golfresa till Cambrils – Golfresa till MarbellaGolfresa till Alicante

golresor till spanien

Sköna bilder från Hotel Playa Golf, Mallorca…Valuta / Terminssäkring
Något som man kan undra över är hur min resa står sig i pris med tanke på att den svenska kronan är väldigt låg, jämfört med euron. När man arrangerar golfresor till, som i det här fallet, Spanien brukar man allt som oftast ”terminsäkra” sin valutakurs. Detta gör man för att man skall slippa obehagliga överraskningar och för att inte stressa upp sina resenärer i onödan. Golftravel arrangerar resor för golf till, i första hand, Spanien men det kan bli andra destinationer längre fram.

Bra att tänka på inför resan
Även om det, nästan alltid, är bra väder i Spanien kan det vara bra att ta med en tröja. Det kan också vara bra att packa ner lite bra ”mediciner” som t.ex. Ipren / Alvedon och kanske även något som är bra mot diarré, om olyckan skulle vara framme. Valutan som används i Spanien är Euro och det kan vara bra att ha med sig lite av den varan för det som man handlar på banan och om man vill ha en flaska gott rödvin till middagsbuffén.