Golfresor till Spanien

Golfresor till Spanien – ”All inclusive” – Värme och gemenskap

Visst är det härligt att planera golfresor till Spanien? Att ha möjligheten att dra i väg till varmare breddgrader, t.ex. till Spanien är någonting som man skall vara tacksam över. En golfresa till Spanien, strax innan säsongen drar i gång hemma i Sverige är perfekt. Förutom massa bra golf får man tillfälle att stifta bekantskap med massa andra golfande människor.

Lagom mycket golf?

Ordet lagom är ju typiskt svenskt, men visst kan väl 5 golfrundor på en golfvecka betecknas som ganska lagom. Lagom mycket för oss vanliga medelgolfare. Golfresorna till Spanien som vi på Golftravel arrangerar ger alltid möjlighet till mer än de 5 golfrundorna som ingår i paketet. Det kan dock vara väldigt skönt med en golffri dag, för att kunna vila benen och kanske vara lite kulturell?

Aktuella golfresor till Spanien just nu;

DestinationAvresaGolfdagarFrukostMiddagTotalprisMer info
Alicante2019-11-1156612 450 krLäs mer

golfresor spanien golfresor portugal

Golfresa till Mallorca – Golfresa till Cambrils – Golfresa till Marbella Golfmedlemskap

Varför bara golfresor till Spanien?

Det spanska klimatet är perfekt för golf, speciellt under den årstid då våra golfbanor, hemma i Sverige, har stängt. Visst kan man spela golf i både november och mars men vi tycker nog att det är skönare att spela i 20 graders värme och på öppna greener i stället. Spanien, i motsats till t.ex. Portugal erbjuder direktflyg till flera olika destinationer och restiden från Sverige är ganska behaglig. En annan fördel med Spanien är att bakteriekulturen påminner om den svenska och risken för obehagliga magåkommor är mycket mindre än t.ex. Turkiet och Afrika. Är man intresserad av kultur finns det massor av kulturella upplevelser man kan företa sig när man är i Spanien. Vackra kyrkor, fotboll på högsta nivå och mängder av härliga vingårdar. Att arrangera golfresor till Spanien har blivit naturligt och sällan eller aldrig blir man besviken på vare sig boende, mat eller skicket på golfbanorna.