Golfresa till Costa Brava

Åk med på ny golfresa till Roses, Costa Brava, 30:e mars 2020

Res med Komfort Resor i Göteborg, och golfchaufförerna Peter och Carina Lendahl på ännu en golfresa till Spanien. Vi kommer på denna resa, efter mångas önskemål, att åka tillbaka till Roses som blivit allas favoritresmål efter fem tidigare resor hit. Som vanligt finns det möjlighet att flyga, se nedan. Vi stannar sju nätter i Spanien och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt i Roses, eller för de som vill spela golf även denna dag (greenfee tillkommer). Vi bor på Prestige Hotel Coral Platja, som vi känner från resorna 2014 och 2018, och som ligger vid stranden i Roses ca 1 km från centrala Roses. Fem dagars golfspel på tre underbara banor ingår: Golf Peralada, Torremirona Golf och Emporda Golf.

Här är resebeskrivningen för resan till Roses som går med buss måndag kväll 30 mars och där flygresenärer flyger onsdag 1 april från Landvetter, direkt till Barcelona.

Program Bussresan, med avresa den 30:e mars

Måndag 30 mars;
Avresa från Göteborg (Lisebergs södra entré) kl. 19.00 och Lindome Centrum kl. 20.00 (Samling 15 minuter innan). Flygresenärerna erbjuds skicka sina resväskor och golfbagar gratis med bussen till Spanien! Under natten kör vi över Öresundsbron och kommer tidigt på morgonen till Rödby, för färjan till Puttgarden.

Tisdag 31 mars;
Vi färdas nu söderut genom Tyskland. Vi stannar till för frukostbuffé på Wyndham Garden Hotel utanför Kassel vid 08-tiden (ingår). Våra två chaufförer styr sedan kosan söderut mot Frankrike och vid 17-tiden kommer vi till Dole för övernattning på Ibis Dole Sud Choisey Hotel. Det är ett enklare mellanklasshotell, som vi känner från tidigare resor. Direkt efter ankomst bjuder våra chaufförer på ”After Bus”, en trevlig gest innan man installerar sig på sina rum. På en restaurang nära hotellet kan vi, för egen räkning, äta en enklare middag.
Onsdag 1 april;

Frukost på hotellet ingår innan avresan vidare söderut genom Frankrike. På eftermiddagen passerar vi gränsen till Spanien och vid 16-tiden beräknar vi ankomst till Roses vid Medelhavet, ca fyra mil in i Spanien. I detta område finns ett antal mycket bra golfbanor, och vi kommer att bo bra på PrestigeHotel Coral Platja, som vi känner från resorna hit i 2014 och 2018. Under vistelsen ingår såväl frukost
som middag på hotellet.  Hemsida: www.prestigehotels.com/en/3-prestige-hotel-coral-platja.html Även i år ingår vin och vatten till alla middagar!

Torsdag 2 april – tisdag 7 april;
Under fem dagar spelar vi golf på banorna Peralada Golf (www.golfperalada.com). Torremirona Golf (www.torremirona.com) och Emporda Golf (www.empordagolf.com). Alla banor ligger mellan 25 och 45 minuters bussavstånd från Roses, och är bland de bästa som finns i området, fråga gärna resenärer som varit med på tidigare resor! Söndag den 5:e april har vi ledigt för egna strövtåg i Roses. Promenera gärna in till centrala Roses. Underbara Peralada Golf , som ligger närmast Roses, som är en mycket mysig stad! Eller bara sola eller bada i poolen eller i havet om vädret är fint. Glöm ej badkläder! Alternativt kan man ju spela golf även denna dag mot extra greenfee. Förutom att spela
bra golf arrangerar vi tävlingar varje dag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr i kontanta pengar under informationsmötet onsdag kväll. Fina priser utlovas! Vi kommer att ha prisutdelningar varannan kväll så vi får mera tid på egen hand de andra kvällarna.

Onsdag 8 april;
Hemresan startar tidigt och vi får med oss ett enklare frukostpaket från hotellet. Resan går tillbaka genom Frankrike, via Luxemburg och in i Tyskland. Vid 20-tiden kommer vi till Bonn och vårt Hotel Zur Post Füllenbach i utkanten av centrum. www.privatecityhotels.com/hotels/hotel-zur-post-bonn) Här finns möjligheter till en god och prisvärd middag för egen räkning. (Vad med schnitzel med en öl till?)

Torsdag 9 april;
Tidig frukost och avresa vidare norrut genom Ruhrområdet mot Puttgarden och färja till Rödby. Vidare via Öresundsbron och vi beräknar ankomst Lindome ca kl. 20.30 och Göteborg ca kl. 21.00.

PRIS: 10 900 kr (Enkelrumstillägg 2 100 kr)
I priset ingår:

 • Bussresan i modern turistbuss från Sverige till Spanien och tillbaka, alla transfers till golfbanorna,
  färjor och vägavgifter. Chaufförer är Peter och Carina Lendahl som kört resorna de senaste åren.
 • Frukost på Wyndham Garden Hotel utanför Kassel på utresan
 • En natt på utresan utanför Dole och en på hemresan i Bonn i dubbelrum med frukost
 • Sju nätter på Prestige Hotel Coral Platja i Roses i dubbelrum, sju middagar och sju frukostar
 • Fem greenfee på förstklassiga golfbanor
 • Tävlingsledare är Bo Graffman och reseledare är Anders Lien från Komfort Resor
 • EU-momsDu som åker buss får gott om plats i bussen. Vi maximerar antalet bussresenärer till 24, så att var och en får ett dubbelsäte för sig själv.32. Program Flygresan:
  Onsdag 1 april
  Vi flyger med Norwegian Air Shuttle direkt från Göteborg – Landvetter Airport till