Golfresa till Costa Brava

Ny golfresa till Costa Brava, Spanien, 30/3 – 9/4 2024

costa brava golf golfresa
Underbara Golf Costa Brava ligger närmast Malgrat de Mar

NYHET – Vi bor i Malgrat de Mar!
Res med Komfort Resor i Göteborg, och golfchaufförerna Håkan Fredriksson och Peter Lendahl på ännu en golfresa till Spanien. Vi kommer på denna resa att åka till vårt nya resmål Malgrat de Mar som med sitt fina Aqua Hotel Silhouette & Spa erbjuder förstklassigt boende! Som vanligt finns det möjlighet att flyga, se nedan. Vi stannar sju nätter i Spanien och får därmed en ledig dag där vi tar det lugnt på Malgrat de Mar.

Till Malgrat de Mars fina strand är det ca 10 minuters promenad där man kan ta sig ett dopp i havet varje kväll efter golfrundan. Fem dagars golfspel på två förstklassiga banor ingår i priset. Banorna vi skall spela är Golf Torremirona och Golf Costa Brava.

Reseprogram golfresan till Costa Brava

Här följer resebeskrivningen för resan som går med buss lördag 30 mars (påskafton) och där våra flygresenärer flyger måndag 1 april (annandag påsk).

Program Bussresa

Lördag 30 mars
Avresa från Göteborg (Nya Ullevi vid stora bollen, mitt emot Polishuset) klockan 18:00 och Lindome Centrum klockan 18:30 (Samling 15 minuter innan). Flygresenärerna erbjuds skicka sina resväskor och sina golfbagar gratis med bussen till Spanien! Under kvällen kör vi över Öresundsbron och kommer till Rödby för färjan vidare till Puttgarden.

Söndag 31 mars
Under natten färdas vi söderut genom Tyskland. Vi passar på att ställa om klockan till sommartid. Vi stannar till för frukostbuffé på Wyndham Garden Hotel utanför Kassel vid 08-tiden (ingår). Våra två chaufförer styr sedan kosan söderut mot Frankrike och vid 17-tiden kommer vi till Dole för övernattning på Ibis eller Campanile Hotel, båda av enklare mellanklass och som vi känner från tidigare resor. Direkt efter ankomst bjuder våra chaufförer på ”After Bus”, en trevlig gest innan man installerar sig på sina respektive rum.

Måndag 1 april
Frukost på hotellet ingår innan avresan vidare söderut genom Frankrike. På eftermiddagen passerar vi gränsen till Spanien och vid 17-tiden beräknar vi ankomst till Malgrat de Mar vid Medelhavet, ca tio mil in i Spanien. I detta område finns ett antal mycket bra golfbanor, och vi kommer att bo bra på Aqua Hotel Silhouette & Spa, ett mycket bra 4**** hotell i Aquakedjan. Hotellet ligger ca 200 m från havet och ca 400 m till den fina badstranden i Malgrat de Mar Under vistelsen ingår frukost och middag på hotellet, och även vin och vatten till middagarna.

Tisdag 2 april – Söndag 7 april
Under fem dagar spelar vi golf på banorna Torremirona Golf och Golf Costa Brava. Båda banorna ligger mellan 35 och 60 minuters avstånd från Malgrat de Mar, och är bland de bästa som finns i området, fråga tidigare resenärer! Fredag 5 april har vi ledigt för egna strövtåg i Malgrat de Mar. Promenera gärna ner till stranden med alla uteserveringar och butiker! Eller bara sola eller bada i poolen eller i havet om vädret är fint. Glöm ej badkläder!

Alternativt kan man ju spela golf även denna dag mot extra greenfee. Förutom att spela massa bra golf arrangerar vi  roliga tävlingar varje dag. Det är självklart frivilligt att delta i dessa tävlingar men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 20 EURO i kontanta pengar under frukosten tisdag morgon. Fina priser utlovas! Vi kommer att ha prisutdelningar varannan kväll så vi får mera tid på egen hand de andra kvällarna.

Måndag 8 april:
Hemresan startar tidigt och vi får med oss ett enklare frukostpaket från hotellet. Resan går tillbaka genom Frankrike, via Luxemburg och in i Tyskland. Vid 20-tiden kommer vi till Brühl söder om Köln och vårt H+ Hotel Köln-Brühl. Här finns det möjligheter till en god och prisvärd middag för egen räkning.

Tisdag 9 april:
Tidig frukost och avresa vidare norrut genom Ruhrområdet mot Puttgarden och färjan över till Rödby. Vidare via Öresundsbron och vi beräknar ankomst Lindome ca kl. 21.30 och Göteborg ca kl. 22.00 .

PRIS: 14 900 kronor (Enkelrumstillägg 2 950 kr)
I priset ingår följande;
– Bussresan i modern turistbuss från Sverige till Spanien och tillbaka, alla transfers till golfbanorna, färjor och alla vägavgifter. Chaufförer är Håkan Fredriksson och Peter Lendahl. Peter har de senaste åren kört denna resa medan Håkan kör resan för andra gången.
– Frukost på Wyndham Garden Hotel utanför Kassel på utresan
– En natt på utresan utanför Dole och en på hemresan söder om Köln i dubbelrum med frukost.
– Sju nätter på Aqua Hotel Silhouette & Spa i Malgrat de Mar i dubbelrum, sju middagar och sju frukostar.
– Fem greenfee på förstklassiga golfbanor.
– Tävlingsledare är Bo Graffman och Gösta Palmqvist, reseledare är Anders Lien från Komfort Resor
– EU-moms och lagstadgad resegaranti

Du som åker buss får gott om plats i bussen. Vi maximerar antalet bussresenärer till 28, så att var och en får ett dubbelsäte för sig själv.

Ange era namn exakt som det står i passet

Program Flygresan

Måndag 1 april:
Då vi inte har direktflyg från Göteborg till Barcelona på måndagar längre, kommer vi att åka med Leja Tourings buss från Lindome kl. 12.30 och Göteborg vid Ullevi kl. 12:45 till Oslo-Gardermoen. Vi flyger från Gardemoen (Oslo) direkt till Barcelona kl. 19:55. Vi reser bara med handbagage på flyget (max 10 kg), resväskan och golfbag skickas gratis med bussen lördag kväll. Vid ankomst Spanien klockan 23:15 kommer en spansk buss att hämta upp oss för ungefär en timmes transfer till hotellet i Malgrat de Mar. Då vår ankomst till hotellet blir efter midnatt ingår ingen middag. Men under resten av resan ingår middagar varje kväll. Även i år ingår vin och vatten till alla middagar!

Tisdag 2 april – söndag 7 april:
Program som för bussresan. Middag och frukost ingår varje dag.

Måndag 8 april:
Vår spanska buss kommer kl. 09:30 till hotellet för att köra oss tillbaka till Barcelonas flygplats. Vi checkar in på vårt flyg som avgår till Oslo-Gardermoen kl. 13:10 och landar kl. 16:35 på Gardermoens flygplats. Leja Tourings buss kör oss sedan tillbaka till Göteborg och Lindome under kvällen.

PRIS: 15 900 kr (Enkelrumstillägg 2 200 kr)
I priset ingår:
– Flygresa Oslo-Barcelona t/r med Norwegian Air International
– Busstransfer Lindome-Göteborg-Oslo Gardermoen t/r
– Busstransfer Barcelonas flygplats – hotellet i Malgrat de Mar t/r (ca 1 timme)
– Sju nätter i Malgrat de Mar i dubbelrum på Aqua Hotel Silhouette, sex middagar och sju frukostar.
– Fem greenfee på förstklassiga golfbanor inkl. transfer t/r golfbanorna.
– Frakt av resväskor och golfbag gratis med bussen t/r
– Tävlingsledare är Bo Graffman och Gösta Palmqvist, reseledare är Anders Lien från Komfort Resor
– Carina Lendahl åker med som cateringansvarig och serverar varm och kall mat efter golfrundan
– EU-moms och lagstadgad resegaranti

Ange era namn exakt som det står i passet