Alicante – Bonalba Golf Resort 29:e oktober 2020

Golfresa till Alicante och Bonalba Golf Resort 29 oktober – 5 november 2020

Vi välkomnar alla res- och golfsugna till vårt härliga golfresmål utanför Alicante, Bonalba Golf Resort! Följ med oss till den del av Spanien som har det mildaste och torraste klimat av alla orter i Spanien. Här spelar man golf året om, och det är sommarlika temperaturer även i mars! Vi bor på golfbanan, fina Bonalba Golf Resort Alicante erbjuder 4-stjärnig klass och att promenera till 1:a tee, tar bara någon minut! Bra boende, bra mat och massor av trevliga människor att umgås med. Under tre dagar spelar vi på Bonalbas fina golfbana och de två andra dagarna spelar vi på Alenda Golf, cirka 30 minuters busstransfer från hotellet.

Torsdag 29 oktober
Samling på Landvetter Flygplats senast kl. 07.00 Avresa från Göteborg-Landvetter med Norwegian Air International direkt till Alicante kl. 08.50 och med ankomst Alicante kl. 12.15. Efter ankomst i Alicante blir det kortare busstransfer till vårt fina Hotell Bonalba Golf Resort, med läge på Bonalbas fina golfbana, strax utanför Alicante. Vid 16-tiden beräknar vi att vara på hotellet. Under transfern informerar vi om vad som skall hända under vår vecka i Spanien. Under vistelsen ingår middag- och frukostbuffé, varje dag på hotellet, fr.o.m. middagen den 29/10 t.o.m. frukosten den 5/11.

Fredag 30 oktober – onsdag 4 november
Under fem dagar spelar vi golf tre dagar på Bonalba Golf Resort, där hotellet ligger och två dagar på Alenda Golf. En dag tar vi helt ledigt från golfspelet. Vårt hotell ligger bara 15 km från Alicante och vi rekommenderar att ta en taxi in till Alicante (kostar ca 25 EUR). Eller så kan man njuta solen vid den fina poolen. Alternativt kan man ju spela golf även på den lediga dagen mot greenfee.

Torsdag 5 november
Frukost på hotellet. Kl. 10.00 kommer vår buss som skall ta oss till Alicante flygplats. Vid 11-tiden checkar vi in på vårt flyg med Norwegian Air International, som avgår klockan 13.00 och vi landar på Landvetter flygplats klockan 16.30.

Tävlingar varje golfdag!

Förutom att spela bra golf arrangerar vi tävlingar varje golfdag. Det är självklart helt frivilligt att delta i dessa tävlingar, men de allra flesta brukar delta. För att delta i dessa fem tävlingar betalar man 200 kr, under transfern till hotellet, måndag kväll. Vinster inte bara till de bästa, utan vi lottar även ut ett antal priser.

PRIS: 13 950 kr (Enkelrumstillägg 1 950 kr)

I priset ingår följande;

  • Flygresa, med Norwegian Air International, direkt Göteborg-Alicante t/r.
  • En resväska (max 20 kg)
  • En golfbag (max 20 kg) på flyget t/r.
  • Handbagage, som får väga max 10 kg.
  • Busstransfer flygplats-hotellet t/r.
  • Sju övernattningar i dubbelrum på Bonalba Golf Resort, Alicante
  • Sju middagar (mycket generös middagsbuffé)
  • Sju frukostar (stor frukostbuffé)
  • Fem greenfee enligt programmet
  • Busstransfer till Alenda Golf, de två dagarna vi spelar där

Fyll i anmälningsformuläret nedan, använd kommentarsfältet vid fler än 2 resenärer.

Intresseanmälan:

Avbeställningsskydd:
Komfort Resor erbjuder inte längre avbeställningsskydd. Detta har de allra flesta ändå via sin hemförsäkring, eller via sitt bankkort (Visa eller Master Card). Använd ditt konto som är knutet till ditt betalkort, så finns ett avbeställningsskydd inkluderat, hos de flesta svenska banker.

Golfresor till Marbella | Golfresor till Mallorca | Golfresor till Cambrils